Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απίστευτο! Ηλικιωμένος έριξε το αμάξι στο γκρεμό – Σώθηκε από θαύμα!- Δείτε τις εικόνες

Πιθανότατα ο ηλικιωμένος οδηγός δεν κατάλαβε ότι μπροστά του μετά την ευθεία της Μεσαίας Κάψης υπήρχε στροφή και έφυγε ευθεία στο γκρεμό με πολύ μεγάλη ταχύτητα, σύμφωνα και με τη μοναδική μαρτυρία του ανθρώπου που είδε την έξοδο του αυτοκινήτου από το δρόμο. Αν δεν υπήρχε ο συγκεκριμένος μάρτυρας να ειδοποιήσει τις αρχές, από τη θέση που βρέθηκε το αυτοκίνητο, πάρα πολύ δύσκολα θα εντοπιζόταν.

Τα… θαύματα!

Αυτό ήταν και το πρώτο σημείο βοήθειας από… τον ουρανό, όπως τα περιέγραψαν αυτόπτες μάρτυρες στο LamiaReport! Ακόμη και οι έμπειροι αστυνομικοί και πυροσβέστες που βρέθηκαν στο σημείο, αναρωτιόντουσαν πως κατάφερε το αυτοκίνητο να κόψει πέντε δέντρα και να φτάσει μέχρι το σημείο που έφτασε, χωρίς να κονιορτοποιηθεί, ενώ σε θαύμα μπορεί να αποδοθεί και ο ελαφρύς τραυματισμός του οδηγού που «εκτοξεύτηκε» ακόμη πιο κάτω από το σημείο που βρέθηκε το όχημά του!

Ενδεικτικά, ο 90χρονος προσγειώθηκε αρκετά μέτρα πιο χαμηλά σε ένα σημείο που ήταν προσεγγίσιμο από μονοπάτι παράλληλο με το ποτάμι. Δηλαδή βρέθηκε σε μέρος που ήταν σαφώς πιο εύκολο να τον εντοπίσουν και να τον μετακινήσουν οι πέντε πυροσβέστες και οι ισάριθμοι αστυνομικοί που κινητοποιήθηκαν για τη διάσωσή του.

Μέσα σε λιγότερο από μία ώρα τον είχαν κατεβάσει στο μονοπάτι και στη συνέχεια στο χωματόδρομο ώστε από κει να φτάσουν στο δρόμο που περίμενε το ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στο Νοσοκομείο.

Άνθρωποι από το χωριό που βρέθηκαν στο σημείο για να βοηθήσουν, ανέφεραν ότι στο συγκεκριμένο μέρος που «προσγειώθηκε» ο 90χρονος μόνο αν είχε τις δυνάμεις να φωνάξει θα μπορούσε κάποιος να τον ακούσει τη νύχτα που έχει ησυχία, ενώ αν έμενε στο σημείο όπου «σφήνωσε» το αυτοκίνητο, ακόμη και η ανάσυρσή του θα έπαιρνε ώρες.

Tags
Back to top button