Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Απίστευτη καταδίωξη στη Γαλλία: 14χρονος έκλεψε το αυτοκίνητο των γονιών του - Έτρεχε με 180 χιλιόμετρα

Σάλος με τον Εμπαπέ: Έρευνα για βιασμό στη Στοκχόλμη - Διαψεύδει την εμπλοκή του ο Γάλλος σταρ

Ένας 14χρονος από τη βορειοανατολική Γαλλία έκλεψε το αυτοκίνητο των γονιών του και προκάλεσε τρελή καταδίωξη σε έναν αυτοκινητόδρομο, τρέχοντας με 180 χιλιόμετρα, ανέφερε σήμερα η γαλλική δικαιοσύνη.

Ο έφηβος, που δεν έχει ποινικό μητρώο, θα παραπεμφθεί σε δικαστήριο ανηλίκων μέσα στους επόμενους δύο μήνες. Κατηγορείται για κλοπή, ληστεία, οδήγηση χωρίς δίπλωμα, έκθεση σε κίνδυνο και πολλές άλλες παραβάσεις του κώδικα οδικής κυκλοφορίας, σύμφωνα με τον εισαγγελέα του Μονμπελιέ.

Οι αστυνομικοί τον καταδίωξαν επί 61,5 χιλιόμετρα. Ο νεαρός «έκανε σλάλομ ανάμεσα στα αυτοκίνητα, έτρεχε στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης με 180 χιλιόμετρα», αφηγήθηκε, έκπληκτος, ο εισαγγελέας. Στη συνέχεια έκανε αναστροφή, πάνω στη ΛΕΑ και κατέληξε να χάσει τον έλεγχο του οχήματος. Παρ’ όλα’ αυτά, συνέχισε τη φυγή του πεζός αλλά οι αρχές τον συνέλαβαν σε ένα χωριό κοντά στο Ντολ.

Η επικίνδυνη οδήγησή του προκάλεσε ένα ατύχημα στο οποίο ενεπλάκησαν ένα περιπολικό και δύο άλλα αυτοκίνητα, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά τρεις άνθρωποι.

Αφού τέθηκε υπό κράτηση, ζήτησε συγγνώμη, είπε ο εισαγγελέας. «Το παιδί αδυνατεί να δώσει σαφείς εξηγήσεις για τα γεγονότα (…) Λέει ότι είχε προβλήματα στο γυμνάσιο, αλλά δεν λέει τι είδους. Το καταπληκτικό είναι ότι ήταν σε θέση να πατάει τέρμα γκάζι και να τον καταδιώκουν επί τόσα χιλιόμετρα», σχολίασε ο εισαγγελέας.

Το παιδί «προέρχεται από μια συνηθισμένη οικογένεια, χωρίς προβλήματα» και δεν είχε δώσει αφορμή, εξαιρουμένης μιας υπόθεσης παρενόχλησης, μαζί με άλλους ανήλικους, για την οποία ακολουθήθηκε εναλλακτική διαδικασία. Αφού ξανάνοιξαν τα σχολεία φέτος, το είχε σκάσει πολλές φορές.
 

 

Tags
Back to top button