Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απίστευτη δικαιολογία από τον οδηγό της νταλίκας που «δίπλωσε» στο Δαφνί: «Με στράβωσε ο ήλιος» (Βίντεο)

Σε εξηγήσεις προχώρησε ο οδηγός της νταλίκας που ευθύνεται για το μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων που προκλήθηκε χθες το απόγευμα στην Αθηνών - Κορίνθου, στο ρεύμα προς Κόρινθο, μετά την ανατροπή του οχήματός του.

«Το ταξί το είδα όταν κατέβηκα από το όχημα, δεν ξέρω από πού ήρθε και πως βρέθηκε εκεί», τονίζει ο οδηγός που περιέγραψε στον Alpha πώς έγινε το ατύχημα στο Δαφνί που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών ατόμων.

«Σε εκείνο το σημείο είναι η ώρα τέτοια που σε στραβώνει ο ήλιος, δεν έβλεπα ούτε στα πέντε μέτρα. Ξαφνικά βλέπω ότι μπροστά μου στη λωρίδα είναι σταματημένο ένα αυτοκίνητο με αλάρμ το οποίο είχε εμπλακεί απ’ ότι έμαθα σε άλλο ατύχημα. Έκανα ελιγμό στα αριστερά η ρεμούλκα με έσπρωξε στα κιγκλιδώματα με αποτέλεσμα εγώ με το αυτοκίνητό και το μπροστινό μέρος της ρεμούλκας πέρασα στο αντίθετο ρεύμα. Ευτυχώς δεν ερχόταν κάποιο αυτοκίνητο, γιατί θα περνούσε από κάτω», δήλωσε ο οδηγός μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό.

Tags
Back to top button