Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Απίστευτες εικόνες από τις φυλακές του Ελ Σαλβαδόρ

Οι Αρχές της μικρής αυτής χώρας της Λατινικής Αμερικής άνοιξαν τις πύλες των φυλακών για τα τηλεοπτικά συνεργεία, θέλοντας να δείξουν σε όλο τον κόσμο την σκληρή πολιτική που εφαρμόζουν για την καταστολή του εγκλήματος.

Την πιο σκληρή πολιτική για την καταστολή της βίας και του εγκλήματος εφαρμόζει το Ελ Σαλβαδόρ. Αψηφώντας, προφανώς, τα μέτρα... social distancing, «στοιβάζει» τους φυλακισμένους στα κελιά σαν... σαρδέλες, δίχως να μπορούν καν να κουνήσουν ακόμα και τα χέρια τους -σε πολλές περιπτώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Οι πύλες των φυλακών της χώρας αυτής της Λατινικής Αμερικής άνοιξαν την περασμένη Παρασκευή, προκειμένου τα τηλεοπτικά δίκτυα να μπορέσουν να καταγράψουν οπτικό ντοκουμέντο από την κατάσταση που επικρατεί στα σωφρονιστικά καταστήματα. Τι είδαν δημοσιογράφοι και τηλεθεατές; Έγκλειστα μέλη συμμοριών να φορούν μόνο το εσώρουχό τους και να διαβιούν στα κελιά ο ένας πάνω στον άλλον.

Τι κι αν φορούσαν μάσκες; Στις φωτό που ακολουθούν, είναι προφανές ότι τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό περνάνε σε δεύτερη μοίρα. Την πρώτη, την έχει ο σωφρονισμός και η σκληρή, άτεγκτη πολιτική των Αρχών για την αντιμετώπιση του εγκλήματος.

 

Tags
Back to top button