Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Απειλητικό τηλεφώνημα στον Νίκο Κοτζιά: «Θα σε εκτελέσουμε»

Τηλεφώνημα από άγνωστο, με απειλές κατά της ζωής του δέχτηκε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, όπως αποκάλυψε ο News 24/7 στους 88,6 και η εκπομπή «Παιχνίδια Εξουσίας» με τους Βασίλη Σκουρή και Αγγελική Σπανού.

Ο πρώην υπουργός δέχτηκε τηλεφώνημα από αριθμό, που έχει ο σταθμός στη διάθεσή του. Ο άγνωστος άνδρας που έκανε την κλήση, του είπε ότι θα τον εκτελέσουν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρώην υπουργός έχει δεχθεί απειλές και στο παρελθόν, καθώς του είχαν στείλει φακέλους με σφαίρες.

Οι νέες απειλές αποδίδονται στις προσπάθειες που έχει κάνει για τον έλεγχο των μυστικών κονδυλίων.

Tags
Back to top button