Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απειλητική επιστολή κατά του Ν.Σακελαρίου: «Θα σε περάσουμε λαϊκό δικαστήριο» – «Πόλεμος» κατά του παραιτηθέντα προέδρου του ΣτΕ

Απειλητική επιστολή έφτασε στο σπίτι του παραιτηθέντα πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας, Νικόλαου Σακελλαρίου.

Η επιστολή έφτασε λίγες ημέρες μετά την την επίθεση μελών συλλογικοτήτων, Ρουβίκωνας και άλλων, στο ανώτατο δικαστήριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η επιστολή με απειλητικό περιεχόμενο έφθασε στο σπίτι του παραιτηθέντος Προέδρου, στην οποία διατυπώνονται ευθείες απειλές σε βάρος του ιδίου, ενώ υπάρχουν αναφορές «για καταδίκη του από λαϊκό δικαστήριο».

Η επιστολή αυτή είναι δεύτερη κατά σειρά με απειλές κατά του παραιτηθέντος Προέδρου του ΣτΕ, καθώς απειλητική επιστολή που είχε κινητοποιήσει τις αρχές ασφαλείας είχε σταλεί στον κ. Σακελλαρίου και το περασμένο καλοκαίρι.

Παράλληλα  στο ανώτατο δικαστήριο ακόμα είναι εμφανή τα σημάδια της βίαιης επίθεσης που δέχθηκε προ ημερών με μπογιές και σπασίματα στην είσοδο. Για την ανάγκη αύξησης των μέτρων φρούρησης των δικαστικών μεγάρων αλλά και ανώτατων δικαστικών λειτουργών έχουν απευθύνει εκκλήσεις κατά καιρούς δικαστικοί παράγοντες και δικαστικές ενώσεις, χωρίς πάντα να έχουν εισακουστεί.

Tags
Back to top button