Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απάτη στο Χολαργό: Απατεώνες παρίσταναν του λογιστές κλέβοντας 1.300 ευρώ από ηλικιωμένη

Χθες πρωί Πέμπτης, συνελήφθησαν δύο άτομα στο Νέο Ηράκλειο για απάτες και κλοπές, στο Χολαργό κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, κάνοντας τους λογιστές.

Οι κατηγορούμενοι προσποιούμενοι τους λογιστές, προσέγγισαν 95χρονη στην περιοχή του Χολαργού και με το πρόσχημα καταβολής επιστροφής φόρου, μπήκαν στο σπίτι της από όπου της απέσπασαν το χρηματικό ποσό των 1.320 ευρώ και στη συνέχεια έφυγαν.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ, εντόπισαν το αυτοκίνητο επί της Αττικής Οδού στην περιοχή του Χαλανδρίου, με επιβαίνοντες τους δύο κατηγορούμενους και τους κάλεσαν σε έλεγχο.

Στη θέα των αστυνομικών, ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγουν της σύλληψής τους, ωστόσο οι αστυνομικοί τους ακολούθησαν, ενημερώνοντας παράλληλα το κέντρο της Άμεσης Δράσης.

Το όχημα ακινητοποιήθηκε στην περιοχή του Νέου Ηρακλείου, κατόπιν επιχειρησιακού συντονισμού του Κέντρου και συνδρομής περιπολικών και μηχανών της Άμεσης Δράσης.

Μετά από έλεγχο στην κατοχή τους βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 1.320 ευρώ, που είχαν αποσπάσει νωρίτερα, ενώ βρέθηκε και περούκα την οποία χρησιμοποίησε η 40χρονη προκειμένου να είναι δύσκολη η ταυτοποίησή της από τους αστυνομικούς.

Από την προανακριτική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Παπάγου-Χολαργού εξιχνιάστηκαν επιπλέον 6 περιπτώσεις απάτης και κλοπής σε βάρος ηλικιωμένων σε διάφορες περιοχές της Αττικής, αλλά και στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης, όπου σε τουλάχιστον 3 περιπτώσεις η 40χρονη χρησιμοποίησε την εν λόγω περούκα.

Οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Παπάγου-Χολαργού, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Tags
Back to top button