Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
X-Files

Αόρατη οντότητα ή απλά παιδική φαντασία; (βίντεο)

Αυτή είναι στιγμή που κάμερα ασφαλείας καταγράφει τρίδυμα κοριτσάκια που φαίνεται να μιλούν σε μια αόρατη οντότητα μέσα στο δωμάτιό τους.

Στις 26 Ιανουαρίου, η 25χρονη Κέιτλιν Νίκολς άκουσε μέσα στη νύχτα τις 2χρονες τρίδυμες κορούλες της να τσακώνονται στο σπίτι της οικογένειας στην Τζόρτζια των ΗΠΑ.

Όταν όμως η νεαρή μαμά κοίταξε την κάμερα στο παιδικό δωμάτιο, είδε ότι οι δίχρονες Πρίσλεϊ, Μίλι και Χέις δεν μάλωναν μεταξύ τους, αλλά έμοιαζαν να τσακώνονται με τον τοίχο.

«Θέλουμε να φύγεις από εδώ» ακούγονται να λένε τα κοριτσάκια και αρχίζουν να τρέχουν πάνω κάτω στο δωμάτιο.

Και παρά το γεγονός ότι το παράξενο περιστατικό δεν έχει επαναληφθεί έκτοτε, η Κέιτλιν ισχυρίζεται πως τα τρίδυμα ξύπνησαν μέσα στη νύχτα από ένα τέρας που ήταν στο συγκεκριμένο σημείο.

Το βίντεο έγινε δημοφιλές με πολλούς «λάτρεις» του ανεξήγητου να μιλούν για κάποια αόρατη οντότητα που έχει στοιχειώσει το δωμάτιο των κοριτσιών, ενώ άλλοι πιο ψύχραιμοι και πιο λογικοί βέβαια έκαναν απλά λόγο για την τεράστια φαντασία των μικρών παιδιών, που συχνά μιλούν με τους φανταστικούς τους φίλους.

 

Tags
Back to top button