Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας για τους δύο νεκρούς από τη φωτιά: «Ήταν συγχωριανοί μου – Είχαν πάει να βοηθήσουν»

«Προσπάθησαν πάνω στην ανθρωπιά τους, με μεγαλείο εθελοντισμού να ανεβούν πάνω στο βουνό, να δείξουν στους πυροσβέστες πού πρέπει να πάνε» εξήγησε ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας, Αναστάσιος Γκιολής, μιλώντας στο ΕΡΤNews για τα δύο απανθρακωμένα πτώματα που εντοπίστηκαν σε μαντρί έξω από το χωριό Άνω Πιτσά. «Έχουν ταυτοποιηθεί οι σοροί, ξέρουμε όνομα και επίθετο. Ήταν οι αγνοούμενοι» τόνισε.

Καταστροφικό το πέρασμα της φωτιάς στην Πελοπόννησο - Δορυφορική εικόνα

«Δεν ήταν εγγεγραμμένοι εθελοντές. Συγχωριανοί ήταν οι οποίοι δεν άκουσαν το 112 και πήγαν να βοηθήσουν. Έτσι λειτουργούμε στα χωριά».

«Μπλέξανε στη φωτιά. Χθες, 9 η ώρα το βράδυ έγινε το συμβάν και όλη τη νύχτα την περάσαμε στο πόδι, με το άκουσμα αυτού του τραγικού γεγονότος. Προσπαθούσαν να τους βρουν. Δεν σήκωναν τα τηλέφωνα, γιατί δεν έχει καλό σήμα στην περιοχή» τόνισε ο κ. Γκιολής.

Σχετικά με τα συνεχή 112, τόνισε ότι «έχει γίνει σωστή δουλειά από την αστυνομία. Έχουν εκκενωθεί τα χωριά. Οι πιο νέοι μένουν πίσω για να βοηθήσουν».

«Τα σχολεία στην περιοχή είναι κλειστά» σημείωσε ο κ. Γκιολής ενώ γνωστοποίησε ότι εκεί βρίσκεται ο περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός.

Για τα δύο απανθρακωμένα πτώματα, διευκρίνισε ότι οι δύο άνθρωποι που κατάγονταν από το χωριό Πιτσά, είχαν πάει σε γειτονικό χωριό να βοηθήσουν κάποιον συγγενή, φίλο. Ο Γκιολής εξήγησε ότι ηταν κάτοικοι της περιοχής.

Tags
Back to top button