Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αντιμέτωπη με τον κίνδυνο λειψυδρίας η Γαύδος: Έκκληση του δημάρχου σε κάτοικους και τουρίστες για «λελογισμένη χρήση» του νερού

Αντιμέτωπη με τον κίνδυνο λειψυδρίας είναι η Γαύδος, η οποία αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με το νερό. Λόγω του ήπιου χειμώνα και της ανομβρίας, τα υδατικά αποθέματα δεν έχουν ανανεωθεί ικανοποιητικά και - με δεδομένη την τουριστική περίοδο - ο κίνδυνος λειψυδρίας και διακοπών στην υδροδότηση είναι ορατός.

Επιχείρηση διάσωσης μεταναστών νότια της Γαύδου

Μπροστά σε αυτή την κατάσταση, ο Δήμος κάνει έκκληση σε κάτοικους και τουρίστες για «λελογισμένη χρήση» του νερού, τονίζοντας ότι «δεν επαρκεί για πότισμα κήπων και για καλλιέργειες».

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ

Τις τελευταίες ημέρες η κατανάλωση του νερού ξεπερνά κατά πολύ τις δυνατότητες του νησιού. Επιπλέον, οι εξαιρετικά χαμηλές βροχοπτώσεις του προηγούμενου χειμώνα δεν μας επιτρέπουν να είμαστε αισιόδοξοι για τα υδατικά αποθέματα.

Καλούνται όλοι, κάτοικοι και επισκέπτες, να κάνουν λελογισμένη χρήση του νερού και να υπενθυμίσουμε ότι το νερό δεν επαρκεί για πότισμα κήπων και για καλλιέργειες.

Οι ανάγκες όσο προχωράμε προς την κορύφωση της τουριστικής περιόδου θα αυξάνονται και αν δεν είμαστε όλοι προσεκτικοί θα απαιτηθεί περιορισμός και συχνές διακοπές στην υδροδότηση.

Παρακαλείσθε για την συνεργασία σας.»

Tags
Back to top button