Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αντιεξουσιαστές ανακατέλαβαν και το τρίτο κτήριο που είχε εκκενωθεί στις 12 Μαρτίου!

 

Στην ανακατάληψη του κτηριού της οδού Ματρόζου στο Κουκάκι που είχε εκκενωθεί από αστυνομικές δυνάμεις στις 12 Μαρτίου ανακοίνωσαν αναρχικοί σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Το κτήριο είχε εκκενωθεί στις 12 Μαρτίου και τότε είχαν συλληφθεί 10 άτομα σε βάρος των οποίων είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για ένα κακούργημα και έξι πλημμελήματα.

Πρόκειται για την τρίτη περίπτωση που αναρχικοί ανακαταλαμβάνουν κτήρια που είχαν εκκενωθεί στην τριπλή επιχείρηση της 12ης Μαρτίου.

Το πρώτο κτήριο στην οδό Καλλιδρομίου είχε ανακαταληφθεί στις 14 Μαρτίου, δύο μόλις ημέρες, δηλαδή, μετά την επιχείρηση της ΕΛΑΣ, ενώ το δεύτερο κτήριο στην οδό Ζαΐμη έπεσε στα χέρια των αντιεξουσιαστών στις 16 Μαρτίου.

Tags
Back to top button