Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Αντέδρασε το Twitter για την «επιστράτευση» του Σ.Τσιτσιπά για τον κορωνοϊό

Η κυβέρνηση επιστράτευσε μέχρι και τον τενίστα Στέφανο Τσιτσιπά τις προηγούμενες ημέρες για να στείλει μήνυμα για τον κορωνοϊό. 

Αυτή η κίνηση του Έλληνα τενίστα φαίνεται πως δεν άρεσε σε πολλούς χρήστες του Twitter οι οποίοι αντέδρασαν γι' αυτή του την ενέργεια. 

«Η πλειοψηφία των νέων πάντως στους οποίους απευθύνεται ο Τσιτσιπάς ή θα πάνε λίγες μερούλες κάπου γιατί τα βγάζουν τσίμα-τσίμα ή δεν θα πάνε πουθενά γιατί είναι άνεργοι», σχολιάζει στο Twitter η Άννα Χατζησοφιά, γνωστή σεναριογράφος. «Όταν είσαι πρωταθλητής είναι προτιμότερο να παίζεις με τα μπαλάκια σου αντί να αυτοξεφτιλίζεσαι σε κυβερνητικά σποτάκια», σχολιάζει μία άλλη χρήστης του Διαδικτύου. Ενώ άλλοι του προσάπτουν υποκρισία διότι «αυτός έτρωγε αστακομακαρονάδες στην Μύκονο και τώρα μιλάει», ενώ όπως γράφει κάποιος άλλος «μα μένει στο Μονακό τί δουλειά έχει με την Ελλάδα».




 

Tags
Back to top button