Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανεστίδης: «Ήθελε σύσκεψη η μεγάλη οικογενειοκρατία της ΝΔ - Εμείς δεν χωρούσαμε»

Την δική τους τοποθέτηση μετά τη  συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με αντιπροσωπεία των αγροτών στο Μαξίμου έκαναν τόσο ο Κώστας Σέφης, πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Κυμίνων- Μαλγάρων, όσο και ο  επικεφαλής του μπλόκου των Μαλγάρων, Κώστας Ανεστίδης.

«Περιμένουμε την Κυβέρνηση να έρθει σε συνάντηση μαζί μας με τους όρους που έχουμε θέσει εμείς. Με μια επιτροπή που θα εκπροσωπεί όλους τους αγρότες πανελλαδικά και στην οποία θα συμμετέχουν οι κτηνοτρόφοι, οι αλιείς και οι μελισσοκόμοι. Εμείς είμαστε έτοιμοι αν η κυβέρνηση αποφασίσει ότι θέλει να δεχτεί τους όρους μας, θα πάμε για να θέσουμε τα ζητήματά μας», δήλωσε αρχικά ο Κώστας Σέφης. 

Για τα μέτρα που ανακοινώθηκαν, ο ίδιος δήλωσε ότι δεν τους ικανοποιούν. «Εμείς συνεχίζουμε και πάμε αύριο στην Καρδίτσα για να αποφασίσουμε πώς θα συνεχίσουμε τις κινητοποιήσεις μας», είπε χαρακτηριστικά.

«Εμείς δεν χωρούσαμε»

Από την πλευρά του, ο επικεφαλής του μπλόκου των Μαλγάρων, Κώστας Ανεστίδης,  άφησε αρχικά αιχμές δηλώνοντας  ότι «οι 25 εκεί χωρούσανε, εμείς οι 25 δεν χωράγαμε. Και εμείς είχαμε προνοήσει να υπάρχουν κι εκπρόσωποι για τους αλιείς και τους μελισσοκόμους. Ήθελαν να κάνουν σύσκεψη η μεγάλη οικογενειοκρατία της Νέας Δημοκρατίας. Αυτό ήθελαν να κάνουν σήμερα και το απέδειξαν»

«Γέμισαν με υποσχέσεις και μένει να δούμε αν όσοι προσήλθαν στη συνάντηση θα αποχωρήσουν από τους δρόμους. Εμείς συνεχίζουμε να ζητάμε διάλογο με την κυβέρνηση», συμπλήρωσε.

Αναφορικά με τα μέτρα είπε ότι δεν διευκρινίστηκε αν το πετρέλαιο θα είναι αφορολόγητο ή όχι, γιατί οι ψαράδες το παίρνουν, όπως είπε, με 52 λεπτά το λίτρο όσο οι εφοπλιστές.

«Εμείς κλιμακώσαμε από σήμερα τα περισσότερα μπλόκα... Αύριο θα κάνουμε σύσκεψη για την περαιτέρω πορεία των κινητοποιήσεων», ανέφερε σχετικά με το πώς θα συνεχιστούν οι κινητοποιήσεις.

Tags
Back to top button