Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άνδρας έπιασε καρχαρία με γυμνά χέρια (βίντεο)

Ο νεαρός άντρας έπιασε με τα γυμνά του χέρια έναν μικρό καρχαρία και η παρέα του τον επικροτούσε. 

Είτε γενναίος, είτε απλά… χαζός, ο 19χρονος Άλεξ Γουίν από την Ουάσιγκτον κατάφερε να γίνει viral στο instagram, όταν ανέβασε βίντεο που τον δείχνει να πέφτει στη θάλασσα και να πιάνει καρχαρία δίχως καμία προστασία!

Μόλις είδε τον καρχαρία να πλησιάζει στην αποβάθρα, στην οποία στεκόταν, έκανε μακροβούτι και τον έψαξε κάτω από το νερό. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, βγήκε στην επιφάνεια ενθουσιασμένος, με τον καρχαρία να σπαρταράει ενώ ο ίδιος πανηγύριζε.

Δείτε το βίντεο, που μετρά 18.000 views, ενώ συνολικά οι παραλλαγές του ξεπερνούν τα 500.000:

Tags
Back to top button