Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άνδρας εκτέλεσε ελεύθερη πτώση από drone – Έπεσε από ύψος 330 μέτρων (βίντεο)

Θα μπορούσατε να κάνετε ελεύθερη πτώση από drone; Το απίστευτο βίντεο δείχνει έναν άντρα να πέφτει από 330 μέτρα ύψος, αφήνοντας τα χέρια του από ένα drone. Το ισχυρό drone (με 28 έλικες) ανύψωσε έναν skydiver από μια πλατφόρμα μήκους 120 μ. και τον οδήγησε 330μ. στον αέρα.

Ο Ingus Augstkalns έπεσε στο κενό, άνοιξε το αλεξίπτωτό του με ασφάλεια και προσγειώθηκε στο έδαφος. Το περιστατικό έλαβε χώρα στη Λετονία και μάλιστα είναι η πρώτη ανθρώπινη πτήση στον κόσμο με drone και άλμα σε υψηλό υψόμετρο.

Η Aerones, η εταιρεία που δημιούργησε το drone, αν και κατανοεί πως αυτό είναι ένα διασκεδαστικό θέαμα για τους τολμηρούς αθλητές των extreme σπορ, προβλέπει πως το μη επανδρωμένο εναέρια όχημα θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια σε αποστολές διάσωσης. “Στο εγγύς μέλλον, η τεχνολογία θα σώσει ανθρώπινες ζωές, θα βοηθήσει στην καταπολέμηση των πυρκαγιών και θα πραγματοποιήσει κι άλλα πολλά απαιτητικά και σημαντικά έργα”, δήλωσε ο Jānis Putrāms, επικεφαλής μηχανικός της Aerones και πιλότος αεροπλάνου.

“Με αυτό το έργο αποδεικνύουμε ότι είμαστε έτοιμοι για σοβαρά καθήκοντα στον τομέα της πολιτικής άμυνας και του αθλητισμού”, συμπλήρωσε. Η προετοιμασία για το άλμα διήρκεσε έξι μήνες και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η ομάδα αύξησε το ωφέλιμο φορτίο έως και 200 κιλά, πραγματοποιώντας διάφορες δοκιμές, συμπεριλαμβανομένων των πτήσεων που έφεραν τον Augstkalns πάνω από τον ποταμό Daugava.

perierga.gr

Tags
Back to top button