Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ανδαλουσία: Δύο αθλητές πέθαναν κατά τη διάρκεια Παγκοσμίου Πρωταθλήματος

Την τραγική είδηση της απώλειας δύο αθλητών που συμμετείχαν σε αγώνες τριάθλου στην Ανδαλουσία της Ισπανίας επιβεβαίωσε η Παγκόσμια Ομοσπονδία Τριάθλου με τους αγώνες να ολοκληρώνονται παρά το θλιβερό γεγονός.

«Με βαθιά λύπη ενημερώνουμε ότι δύο συμμετέχοντες (ένας από το Μεξικό και ένας από τη Μεγάλη Βρετανία) έχουν πεθάνει κατά τη διάρκεια των Παγκόσμιων Πρωταθλημάτων Σπριντ από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Τριάθλου που διεξάγεται σήμερα, 17 Οκτωβρίου, στο Τορρεμίνος της Ανδαλουσίας. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες, τους φίλους, τις Εθνικές Ομοσπονδίες και σε όλη την οικογένεια του τριάθλου. Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Τριάθλου, η Ισπανική Ομοσπονδία και η τοπική οργανωτική επιτροπή είναι σε επαφή με τις οικογένειές τους και τις Εθνικές Ομοσπονδίες για να παρέχουν όλη την υποστήριξη που χρειάζεται σε αυτές τις δύσκολες και λυπηρές στιγμές» ανέφερε η Ομοσπονδία σε χθεσινή ανάρτησή της.

Στο διαδίκτυο αρκετοί αυτόπτες μάρτυρες κατήγγειλαν τη μη έγκαιρη παρέμβαση των διασωστών καθώς και την καθυστερημένη προσέλευση ασθενοφόρου στο σημείο όπου ένας αθλητής έχασε τις αισθήσεις του. Όπως έκανε γνωστό η Ομοσπονδία Τριάθλου του Μεξικό νεκρός είναι ο 79χρονος Ρόντζερ Μας Κολόμπερ ενώ ο Βρετανός αθλητής του οποίου το όνομα δεν ανακοινώθηκε ήταν 57 ετών. Σύμφωνα με αναφορές τοπικών μέσων και οι δύο αθλητές πέθαναν από ανακοπή καρδιάς.

Ισπανία: Βρετανός έχασε τη ζωή του όταν έπεσε από γέφυρα όπου ανέβηκε για να φτιάξει... βίντεο για τα social media

Συνολικά περισσότεροι από 4.000 τριαθλητές μεγαλύτερης ηλικίας είχαν δηλώσει συμμετοχή στους αγώνες σε σύνολο 5.500 που συμμετείχαν τελικά, σύμφωνα με την Ισπανική Ομοσπονδία Τριάθλου. Η συγκεκριμένη κατηγορία περιελάμβανε τα αγωνίσματα της σπριντ κολύμβησης για απόσταση 750 μ., 20 χλμ. ποδηλασίας και 5 χλμ. τρεξίματος.

Tags
Back to top button