Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναβολή για τον Απρίλιο πήρε η δίκη της θαυμάστριας που τον παρενοχλούσε τον Γιάννη Πλούταρχο

Αναβολή πήρε η δίκη του Γιάννη Πλούταρχου για την παρενόχληση που δέχτηκε από θαυμάστριά του.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής κινήθηκε νομικά εις βάρος της 47χρονης για διατάραξη οικιακής ειρήνης, stalking και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Η γυναίκα μίλησε στην εκπομπή «Buongiorno» και ανέφερε πως θα ήθελε η υπόθεση να κλείσει τώρα, καθώς η αναμονή για εκείνη είναι πολύ ψυχοφθόρα.

«Ήθελα να εκδικαστεί η υπόθεση τώρα για να κλείσει αυτό το κεφάλαιο της ζωής μου. Είναι πολύ ψυχοφθόρα η αναμονή μέχρι την επόμενη δικάσιμο», είπε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Breakfast@Star», στο κατηγορητήριο αναφέρονται συνολικά 8 επισκέψεις έξω από το σπίτι του τραγουδιστή από τον Μάρτιο έως τον Απρίλιο του 2022.

Tags
Back to top button