![Αναβλήθηκε η πρεμιέρα για την ταινία για τη ζωή του Ζλάταν λόγω κορονοϊού](https://pro-news.gr/images/posts/August 2021/anavlithike-i-premiera-ghia-tin-tainia-ghia-ti-zoi-toy-zlatan-log.webp?955d68be288e4dfc4b540d45eda1f3ad)
Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ανακοίνωσε πως η ταινία για τη ζωή του θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Ιανουαρίου του 2022 και όχι στις 10 Σεπτεμβρίου του 2021, εξαιτίας κορονοϊού.
Η ταινία «I am Ζlatan» («Έίμαι ο Ζλάταν»), η οποία έχει ως περιεχόμενο τη βιογραφία του Σουηδού επιθετικού, δεν θα προβληθεί τελικά στις 10 Σεπτεμβρίου, όπως ήταν κανονικά προγραμματισμένη.
Ο 39χρονος επιθετικός της Μίλαν, ενημέρωσε πως εξαιτίας των μέτρων που υπάρχουν εξαιτίας της πανδημίας, η πρεμιέρα θα χρειαστεί να καθυστερήσει και να προβληθεί τελικά στις 14 Ιανουαρίου του 2022.
Ο Κορονοϊός "χτυπά" αλύπητα την Premier League-16 νέα κρούσματα
«Με μεγάλη θλίψη, δυστυχώς πρέπει να ανακοινώσουμε ότι λόγω της πανδημίας Covid-19, η πρεμιέρα θα αναβληθεί για τις 14 Ιανουαρίου. Η τρέχουσα κατάσταση και οι περιορισμοί καθιστούν την πρώτη αδύνατη με μεγάλο κοινό», ανέφερε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο Ζλάταν.