Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Αναβάλλονται οι δίκες του Μητροπολίτου Κερκύρας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος, με ανακοίνωσή του, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τόσο τους Σεβασμιωτάτους Μητροπολίτες και τους ιερείς από όλα τα μέρη της Ελλάδος, όπως επίσης και πιστούς από κάθε περιοχή που με επιστολές, μηνύματα, e-mail και αναρτήσεις του συμπαραστάθηκαν στις δικαστικές διώξεις που έχει υποστεί, στην προσπάθειά του να διαφυλάξει το δικαίωμα του λαού του Θεού να συμμετέχει στην θεία κοινωνία, αλλά και να διατηρηθούν οι κερκυραϊκές παραδόσεις τιμής και σεβασμού προς τον Άγιο Σπυρίδωνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ιδιαίτερα ευχαριστεί τους ιερείς και τον πιστό λαό της Κέρκυρας, διότι με μαχητικό τρόπο και σε συζητήσεις και στο Διαδίκτυο, αλλά και όπου βρέθηκε αυτό το διάστημα, του εξέφρασαν την στήριξή τους. Τη φωνή κλήρου και λαού θα συνεχίσει να μεταφέρει τόσο προς την πολιτεία όσο και προς την Ιερά Σύνοδο.

Επίσης, ενημερώνει όλους ότι οι προγραμματισμένες για την Δευτέρα 25 Μαΐου 2020 δίκες τόσο για την προτροπή του προς τον λαό να κοινωνεί όσο και για την λιτάνευση του σκηνώματος του Αγίου Σπυρίδωνος εντός του ναού του Ιερού προσκυνήματος, αναβάλλονται λόγω της παράτασης της αναστολής λειτουργίας των Δικαστηρίων μέχρι τις 31 Μαΐου 2020. Όταν οριστούν οι νέες δικάσιμοι, θα ενημερώσει με ανακοίνωση γι’ αυτές.

Tags
Back to top button