Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναστολή δρομολογίων στη γραμμή Πειραιάς – Χαλκίδα – Πειραιάς του Προαστιακού

Αναστέλλονται από την Κυριακή 2 Ιουλίου 2017 και μέχρι νεωτέρας ορισμένα δρομολόγια του Προαστιακού Σιδηρόδρομου της Αθήνας, στη γραμμή Πειραιάς – Χαλκίδα – Πειραιάς, λόγω της μειωμένης επιβατικής κίνησης που παρατηρείται κάθε χρόνο κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου.

Ειδικότερα, αναστέλλονται τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών του Προαστιακού με αριθμούς :

1533 με ώρα αναχώρησης από Οινόη προς Λεύκα στις 05:29

3534/13534 με ώρα αναχώρησης από Πειραιά προς Χαλκίδα στις 05:25

3556/13556 με ώρα αναχώρησης από Πειραιά προς Χαλκίδα στις 15:25

13543/3543 με ώρα αναχώρησης από Χαλκίδα προς Πειραιά στις 07:27

15535/5535 με ώρα αναχώρησης από Χαλκίδα προς Πειραιά στις 17:27

Επίσης, τα δρομολόγια των συρμών του Προαστιακού με αριθμό 13532 και 13535/3535, θα επεκταθούν και τα Σαββατοκύριακα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων.

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από τον αριθμό 14511

Tags
Back to top button