Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναστάτωση στη Ραφήνα: Φωτιστικό έπεσε τραυματίζοντας στο κεφάλι καθηγήτρια Γυμνασίου

Σήμερα Δευτέρα, προκλήθηκε αναστάτωση στο 1ο Γυμνάσιο Ραφήνας, καθώς όπως αναφέρει το iRafina.gr, έπεσε φωτιστικό τραυματίζοντας καθηγήτρια.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η καθηγήτρια διέσχιζε τον διάδρομο του σχολείου όταν ένα φωτιστικό αποκολλήθηκε και έπεσε στο κεφάλι της.

Αποτέλεσμα ήταν η καθηγήτρια να τραυματιστεί και να χρειαστεί να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Ευτυχώς, η γυναίκα τραυματίστηκε ελαφρά, όμως ήταν σε κατάσταση σοκ.

Οι μαθητές σχόλασαν νωρίτερα λόγω του ατυχήματος στο Γυμνάσιο της Ραφήνας


Για το περιστατικό ενημερώθηκαν μαθητές και γονείς καθώς η τάξη στην οποία θα έκανε μάθημα σχόλασε μία ώρα νωρίτερα και θα έπρεπε τα παιδιά να αποχωρήσουν από το σχολείο.

Επίσης, ενημερώθηκε και ο Δήμος καθώς είναι υπεύθυνος για τη συντήρηση των σχολικών μονάδων και ζητήθηκε να βρεθεί συνεργείο στο Γυμνάσιο Λύκειο Ραφήνας ώστε να ελεγχθούν όλα τα φωτιστικά, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες.

Tags
Back to top button