Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Αναστασιάδης για τις «προσευχές» του Ερντογάν στον… Αλλάχ: «Το κοράνι του δεν είναι πάνω από το Διεθνές Δίκαιο»

Την παραβίαση του διεθνούς δικαίου από πλευράς Τουρκίας στην κυπριακή ΑΟΖ σχολίασε ο Πρόεδρος της κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

"Είναι η ώρα των ευθυνών για τα Ηνωμένα Έθνη και τις ισχυρές χώρες καθώς δεν μπορεί να ισχύει το κοράνι του Διεθνούς Δικαίου του Ερντογάν" δήλωσε ο κ. Αναστασιάδης, σύμφωνα με το sigmalive.com.

Υπενθυμίζεται  ότι νωρίτερα σήμερα ο Τούρκος πρόεδρος για να δώσει "φώτιση" δεν όσους, κατά τον ίδιο, δεν αντιλαμβάνονται ότι "καταπατούνται τα δικαιώματα της Τουρκίας στην Α.Μεσόγειο".

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Κύπρου έκανε το σχόλιο κατά τη διάρκεια ομιλίας του Προέδρου σε δείπνο που είχε με την αντιπροσωπεία της AHEPA.

O Νίκος Αναστασιάδης, μιλώντας για το Κυπριακό έκανε λόγο για σειρά εμμονών εκ μέρους της οι οποίες εμποδίζουν την επίλυση του Κυπριακού.

Πιο συγκεκριμένα μίλησε για την επιμονή της Άγκυρας στις εγγυήσεις και τη μόνιμη παραμονή στρατευμάτων.

Tags
Back to top button