Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Ανακοίνωση: Τελείται καθημερινά παράκληση στο παρεκκλήσιο του Οσίου Νικηφόρου στην Περιστερώνα

Ανακοινώνεται στους ευσεβείς πιστούς, πως κατόπιν ευλογίας του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Νεοφύτου , θα τελείται καθημερινά από Δευτέρα μέχρι και Πέμπτη , στις 6:00 το απόγευμα , ( με εξαίρεση τις 18/3/20 που τελεστεί στις 4:00 το απόγευμα ), ο Παρακλητικός κανόνας προς τον Άγιο Νικηφόρο τον Λεπρό , στο υπό ανέγερση Παρεκκλήσιο του, στην κοινότητα Περιστερώνας.

Επίσης γίνεται γνωστό ότι στον ίδιο Ναό θα τελεστεί την Παρασκευή 20 Μαρτίου η ακολουθία της Γ´ στάσης των Χαιρετισμών της Παναγίας μας,  ενώ την επόμενη μέρα Σάββατο 21 Μαρτίου θα τελεστεί Όρθρος και Θεία Λειτουργία .

Οι πιστοί μπορούν να προσέρχονται στις ιερές ακολουθίες και να δίνουν τα ονόματα τους , αλλά και ονόματα ασθενών για μνημόνευση από τους ιερείς .

Tags
Back to top button