Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναδείχθηκε παγκόσμια δασκάλα – Διεκδικεί έπαθλο 800.00 ευρώ – Μιλάει 35 γλώσσες – ΒΙΝΤΕΟ

Στη λίστα με τους 10 καλύτερους δασκάλους του κόσμου φιγουράρει το όνομα της Άντριας Ζαφειράκου. Η ελληνικής καταγωγής δασκάλα, που εργάζεται σε σχολείο του Λονδίνου, μπήκε στους φιναλίστ για την κατάκτηση του Global Teacher Prize του Varkey Foundation, με έπαθλο 800.000 ευρώ.

Η 38χρονη Ζαφειράκου επελέγη ανάμεσα σε 30.000 υποψηφίους από 170 χώρες για την τελική φάση του διαγωνισμού, για τη βοήθεια που παρείχε σε ευάλωτους μαθητές από οικογένειες μεταναστών, προκειμένου να ενταχθούν καλύτερα στη σχολική κοινότητα. Χαρακτηριστικό είναι ότι έμαθε 35 γλώσσες, ώστε να μπορεί να τους καλημερίζει στη γλώσσα τους και τους συνόδευε σπίτι τους για να τους κρατήσει μακριά από επικίνδυνες συναναστροφές.

Tags
Back to top button