Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Αν απεχθάνεστε τις μύγες μην δείτε αυτό το βίντεο

Αν η θέα μιας μυγίτσας κοντά στο φαγητό σου σε κάνει να ανατριχιάζεις και το βουητό του εντόμου σου προκαλεί απέχθεια καλύτερα να μην δεις το παρακάτω βίντεο.


Το κλιπ, που έχει συγκεντρώσει χιλιάδες views στο διαδίκτυο, τραβήχτηκε από έναν Αυστραλό ξεναγό που διοργανώνει περιηγήσεις στις ερήμους της χώρας του από το 1995.

Παρά τα 20 χρόνια εμπειρίας του, ο Άντριου Χάρπερ δεν είχε ξανασυναντήσει ποτέ τόσες μαζεμένες μύγες, όσες αντίκρισε πάνω στην καμήλα του σε μία από τις πρόσφατες εκδρομές του.

Στο βίντεο βλέπουμε τα έντομα να καλύπτουν σχεδόν τα πλαϊνά της καμήλας, τις τσάντες και τον εξοπλισμό, σαν μια παχιά ολοζώντανη… κουβέρτα!

Όπως εξηγεί ο ίδιος, το πλήθος αυτό των εντόμων δεν έχει σχέση με τις καμήλες αλλά οφείλεται σε έναν συνδυασμό παραγόντων – κυρίως κλιματικών – που αυξάνουν δραματικά τον αριθμό των μυγών σε ορισμένες περιοχές.


Tags
Back to top button