Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Αμπράμοβιτς: Φουρτούνα για το "περιπλανώμενο" γιοτ - Προσπάθησαν να το εμποδίσουν να ελλιμενιστεί στο Μπόντρουμ

Το «Solaris», το οποίο διαθέτει και ελικοδρόμιο είχε αποπλεύσει από τη Βαρκελώνη την περασμένη εβδομάδα, δύο ημέρες πριν επιβληθούν οι κυρώσεις στον Αμπράμοβιτς από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου, στο πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνουν κυβερνήσεις της ΕΕ σε βάρος (και) Ρώσων δισεκατομμυριούχων για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα NEXTA, ιδιοκτήτες γιοτ από την Οδησσό προσπάθησαν να εμποδίσουν την είσοδο του γιοτ στο λιμάνι του Μπόντρουμ, ωστόσο το επεισόδιο έληξε όταν έφτασαν στο σημείο οι τουρκικές αρχές. 

Το γιοτ έχει κατασκευαστεί σε γερμανικό ναυπηγείο και βγήκε για πρώτη φορά στη θάλασσα στις αρχές του περασμένου έτους. 

 

Tags
Back to top button