Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αμυγδαλέζα: Κυκλοφορούν από ... λύκοι έως σκουλήκια - Καταγγελίες από εκπαιδευόμενους της Σχολής

Σύμφωνα με το γνωστό μύθο ένας βοσκός ξεγελά επανειλημμένα τους κοντινούς χωρικούς και πιστεύουν πως ένας λύκος επιτίθεται στο κοπάδι της πόλης του. Όταν όμως πράγματι εμφανίζεται ένας λύκος και το αγόρι ξανακαλεί βοήθεια, οι χωρικοί πιστεύουν ότι είναι άλλος ένας ψευδής συναγερμός και τα πρόβατα τρώγονται από τον λύκο.

Σύμφωνα με καταγγελίες μέσα από την ΣΑΕΑ στην Αμυγδαλέζα, που δημοσιέυτηκαν στην ιστοσελίδα policenews.gr, εθεάθη λύκος να κυκλοφορεί ελεύθερος εντός της Σχολής από Σπουδαστές και προσωπικό!

Και η παρακάτω φωτογραφία επαληθεύει την ιστορία.

Επιπλέον όπως αναφέρεται, αλγεινή εντύπωση προκαλούν επίσης και αναφορές για αλλοιωμένα τρόφιμα και ύπαρξη σκουληκιών σε τροφές τις οποίες σιτίζονται οι σπουδαστές της σχολής, καταβάλλοντας ως αντίτιμο 90 ευρώ το μήνα έκαστος, για αμφιβόλου ποιότητας πρώτες ύλες.

Σύμφωνα με το newpost.gr, με τις καταγγελίες κανείς δεν έχει ασχοληθεί, περιμένουμε να δούμε για να δούμε αν τη Δευτέρα που θα λάβει χώρα η ορκωμοσία του νέου αρχηγού της ΕΛΑΣ στην Σχολή Αξιωματικών, θα έχουν ενεργοποιηθεί οι αρμόδιοι.

 

Tags
Back to top button