Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Α.Μέρκελ: «Η ΕΕ να διατηρήσει τον διάλογο με τη Ρωσία όπως οι ΗΠΑ»

Η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, υπογράμμισε την ανάγκη η Ευρωπαϊκή Ένωση, όπως οι ΗΠΑ, να κάνει διάλογο με τη Ρωσία.

«Η Ρωσία αποτελεί μία μεγάλη πρόκληση για εμάς, αλλά επίσης είναι ένας μεγάλος γείτονας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πρέπει να παραμείνουμε στον διάλογο με τη Ρωσία, άσχετα με το πόσο δύσκολο είναι αυτό» ανέφερε η Μέρκελ κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν.

Σχολίασε, ακόμα, τη σύνοδο μεταξύ του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν και του Αμερικανού ομολόγου του Τζο Μπάιντεν στη Γενεύη.

«Όταν βλέπουμε τον Αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν να συναντάται με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν και να κάνουν έναν ανοιχτό διάλογο, είναι απολύτως δίκαιο να κάνουμε το ίδιο και από την ευρωπαϊκή πλευρά» τόνισε.

Tags
Back to top button