Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλβανός παρέλαβε 32 κιλά χασίς από τα σύνορα -Παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα

Έπεσαν έξω οι υπολογισμοί ενός νεαρού Αλβανού, που πίστευε ότι οι αστυνομικές δυνάμεις της Καστοριάς θα ήταν απασχολημένες με τη ρύθμιση της κυκλοφορίας λόγω της εξόδου του Πάσχα και τους ελέγχους καταστημάτων για κροτίδες κι έτσι θα μπορούσε να μεταφέρει ανενόχλητος μεγάλο φορτίο χασίς!

Ο 34χρονος αλλοδαπός παρέλαβε από τους συμπατριώτες του “βαρόνους” των ναρκωτικών το φορτίο με τους τέσσερις σάκους χασίς σε αφύλακτο σημείο της μεθορίου, τους φόρτωσε στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε και κατευθύνθηκε προς την Καστοριά μέσω της Εγνατίας Οδού. Όμως, στον κάθετο άξονα Σιάτιστας– Κρυσταλλοπηγής έπεσε στο μπλόκο που είχαν στήσει οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών και της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος.

Το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε για έλεγχο και κατασχέθηκε, όταν βρέθηκαν στο εσωτερικό του οι σάκοι που περιείχαν 30 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 32 κιλών και 330 γραμμαρίων. Ο 34χρονος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς που άσκησε σε βάρος του δίωξη για εισαγωγή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών.

Tags
Back to top button