Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλβανός παράνομος μετανάστης με ένταλμα και πέντε καταδίκες συνελήφθη στα σύνορα

Δυο συμπατριώτες του προσπάθησε να περάσει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας ένα ζευγάρι Αλβανών, αλλά το δρομολόγιό τους σταμάτησε στην Κρυσταλλοπηγή της Φλώρινας. Όπως διαπιστώθηκε, μάλιστα, ο ένας από τους παράνομους μετανάστες ήταν καταζητούμενος και φυγόποινος!

Το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 50χρονος ιδιοκτήτης του με συνοδηγό την 44χρονη σύζυγό του, ακινητοποιήθηκε για έλεγχο από αστυνομικούς του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης οι οποίοι διαπίστωσαν ότι οι δυο επιβάτες ηλικίας 22 και 24 χρόνων δεν είχαν ταξιδιωτικά έγγραφα και είχαν μπει νωρίτερα παράνομα στο ελληνικό έδαφος από αφύλακτες διαβάσεις.

Έτσι, συνελήφθησαν μαζί με τους μεταφορείς και κατασχέθηκε το αυτοκίνητο του ζευγαριού στο οποίο ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Καστοριάς άσκησε δίωξη για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών. Στο πλαίσιο της προανάκρισης, μάλιστα, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του 24χρονου εκκρεμούσαν ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Λάρισας για διακεκριμένες κλοπές και πέντε καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, με συνολική ποινή φυλάκισης 42 μηνών!

Tags
Back to top button