Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλβανός 21 ετών ο επίδοξος βιαστής της 30χρονης στην Σκιάθο – Κουρεύτηκε για να μην τον αναγνωρίσουν

Παρά την ταραχή της, αναγνώρισε τον παρ’ ολίγον βιαστή της η 30χρονη Ελληνίδα που δέχθηκε επίθεση μέρα- μεσημέρι στην συνοικία Αγία Τριάδα της Σκιάθου. Ο 21χρονος Αλβανός είχε… αλλάξει κούρεμα για να αποπροσανατολίσει τις έρευνες, χωρίς όμως να το πετύχει!

Στους άνδρες του αστυνομικού τμήματος του νησιού που τον προσήγαν βάσει των χαρακτηριστικών του που είχε δώσει η 30χρονη, ο αλλοδαπός ισχυρίστηκε ότι είχε κουρευτεί πριν από δυο ημέρες. Όμως, η αναγνώρισή του από την κοπέλα έγινε με απόλυτη βεβαιότητα κι έτσι συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα βιασμού και σωματικές βλάβες, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Ο δράστης είχε επιτεθεί στην 30χρονη που εργάζεται στο νησί στις 10 το πρωί της Παρασκευής, τη στιγμή που επέστρεφε από το πρωινό της μπάνιο στην παραλία Κοχύλι. Την προσπέρασε ενώ κατευθυνόταν προς το δωμάτιό της, αλλά ξαφνικά στράφηκε και τη χτύπησε στο πρόσωπο ρίχνοντάς την στο έδαφος και επιχείρησε να τη βιάσει. Όμως, εκείνη αντιστάθηκε και έβαλε τις φωνές καλώντας σε βοήθεια. Οι κάτοικοι της περιοχής άρχισαν να βγαίνουν στα μπαλκόνια, με αποτέλεσμα ο επίδοξος βιαστής να τραπεί σε φυγή.

Tags
Back to top button