Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Οικονομια

Αλτμάγιερ: Η γερμανική οικονομία θα ανακάμψει από τον Οκτώβριο

Η γερμανική οικονομία θα ανακάμψει από την κρίση που έχει προκαλέσει η πανδημία του κορωνοϊού και θα συνεχίσει καταγράφει ανάπτυξη έως τον Οκτώβριο «το αργότερο», δήλωσε ο υπουργός Οικονομίας Πήτερ Αλτμάγιερ στην Bild am Sonntag.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Αλτμάγιερ εκτιμά ότι η οικονομία της Γερμανίας θα σημειώσει ανάπτυξη μεγαλύτερη του 5% το 2021 και ενώ έχει συρρικνωθεί κατά 6% φέτος, αναφέρει η εφημερίδα.

Η ανεργία σύμφωνα με τον υπουργός θα αρχίσει να μειώνεται από το Νοέμβριο και όπως είπε ο στόχος του είναι η οικονομία να επιστρέψει στα επίπεδα απασχόλησης που είχε πριν την πανδημία έως το 2022.

Ταυτόχρονα, ο Αλτμάγιερ είπε ότι «ανησυχεί πολύ» από τον αυξανόμενο αριθμό των κρουσμάτων στις ΗΠΑ, καθώς εάν η πανδημία τεθεί εκτός ελέγχου θα υπάρξουν σοβαρές συνέπειες για την παγκόσμια οικονομία.

Επιπλέον επέκρινε την μαζική αγορά φαρμάκων για τον κορωνοϊό από τη διοίκηση του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ τον περασμένο μήνα που αγόρασε σχεδόν το σύνολο των αποθεμάτων του φαρμάκου remedesivir της Gilead Sciences, ενός από τα δύο φάρμακα με αποδεδειγμένη επίδραση στομ Covid-19.

«Η αγορά όλων των αποθεμάτων και το μονοπώλειο των εμβολίων είναι μια ιδιαίτερα κακή ιδέα», δήλωσε ο Αλτμάγιερ στην εφημερίδα. «Η παγκόσμια κοινότητα μπορεί να καταπολεμήσει τον ιό μόνο με συνεργασία. Ας ελπίσουμε ότι ο Πρόεδρος των ΗΠΑ το γνωρίζει αυτό. «

Tags
Back to top button