Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αλλάζουν όλα στις Ένοπλες Δυνάμεις - Τι θα ανακοινώσει ο Δένδιας

Τα πάνω-κάτω φέρνει ο υπουργός Άμυνας, Νίκος Δένδιας, στις Ένοπλες Δυνάμεις με ριζικές αλλαγές στη θητεία, την εφεδρεία και τις στρατιωτικές σχολές.

Ο κ. Δένδιας θα παρουσιάσει το πρωί στις 10 στο υπουργείο Άμυνας τη β' φάση της μεταρρύθμισης της «Ατζέντας 2030» για την οποία είχε προϊδεάσει πρόσφατα στην Επιτροπή Εξωτερικών της Βουλής. «Θέλω να σας ομολογήσω ότι βιάζομαι. Είναι πολλά πράγματα να γίνουν, είμαστε πίσω και οι καιροί ου μενετοί» είχε πει μάλιστα απευθυνόμενος στα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του iefimerida.gr, ο κ. Δένδιας αναμένεται να ανακοινώσει, μεταξύ άλλων:

- Μεγάλη αύξηση στην αποζημίωση των στρατεύσιμων η οποία από 8,80 ευρώ το μήνα σήμερα, θα φτάνει έως και τα 100 ευρώ μηνιαίως. Ειδικότερα, φέρεται να λαμβάνουν 100 ευρώ όσοι υπηρετούν στην παραμεθόριο και 50 ευρώ/μήνα όσοι είναι σε μονάδες της ενδοχώρας.

- Από 1/1/26 καταργείται η θητεία σε Αεροπορία και Ναυτικό. Έτσι όσοι κατατάσσονται από εκείνη την ημερομηνία και μετά θα πηγαίνουν άπαντες στον Στρατό Ξηράς

- Μεταρρυθμίσεις στις δομές των Ενόπλων Δυνάμεων. Αναμένεται να ανακοινώσει το κλείσιμο και άλλων στρατοπέδων.
 

Tags
Back to top button