Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Αλίγιεφ: Αν χρειαστεί θα ζητήσουμε τουρκική στρατιωτική βοήθεια

«Το Μπακού μπορεί να καταφύγει σε τουρκική στρατιωτική βοήθεια εάν η χώρα αντιμετωπίζει απειλή» δήλωσε ο πρόεδρος του Αζερμπαϊτζάν Ιλχάμ Αλίγιεφ σύμφωνα με το Sputnik. 

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου οι αζεροαρμενικές συγκρούσεις συνεχίστηκαν γύρω από την πόλη Σούσα. Ο πρόεδρος του Αζερμπαϊτζάν ισχυρίστηκε ότι ο αζέρικος στρατός είχε καταλάβει την πόλη, ενώ το Ερεβάν τον διέψευσε, λέγοντας ότι οι μάχες συνεχίζονται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η αιματηρή στρατιωτική σύγκρουση μεταξύ της Αρμενίας και Αζερμπαϊτζάν για τη διαφιλονικούμενη περιοχή Ναγκόρνο Καραμπάχ ξεκίνησε στις 27 Σεπτεμβρίου.
 

Tags
Back to top button