Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλεξανδρούπολη-Σπάνιο φαινόμενο σόκαρε τους πάντες: Χιλιάδες ψάρια βγήκαν στην επιφάνεια της θάλασσας - Δεν ήταν νεκρά (βίντεο)

Αντιμέτωποι με ένα σπάνιο φαινόμενο ήρθαν οι κάτοικοι στην Αλεξανδρούπολη το απόγευμα της Παρασκευής (21/12), όταν είδαν, σύμφωνα με την ΕΡΤ, χιλιάδες ψάρια να ανεβαίνουν μαζικά στην επιφάνεια της θάλασσας στο λιμάνι της πόλης.

Φοιτητής απο την Αλεξανδρούπολη κατάφερε να πάρει υποτροφία σε ένα απο τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια της Αμερικής

Σύμφωνα με το , τα ψάρια που αντίκρισαν οι κάτοικοι στην Αλεξανδρούπολη δεν ήταν νεκρά, αλλά συνέχιζαν να κινούνται ανάμεσα στις βάρκες της προβλήτας, και για λίγα λεπτά ολοένα και αυξάνονταν.

Δείτε βίντεο της ΕΡΤ:

Άξιο αναφοράς είναι ότι για το φαινόμενο στην Αλεξανδρούπολη, έχουν δώσει απαντήσεις οι ειδικοί οι οποίοι αναφέρουν πως δεν είναι κάτι ανησυχητικό και –πιθανότατα– οφείλεται στις μεταβολές του καιρού.

Η πιθανότερη εξήγηση είναι πως τα ψάρια προτιμούν την επιφάνεια της θάλασσας, καθώς η οξυγόνωση, που υπάρχει, είναι μεγαλύτερη. Όπως αναφέρεται, στο σημείο επικράτησε για λίγο πανικός, με κάποιους πολίτες να αναζητούν απόχες και άλλους καλάμια ψαρέματος για να τα μαζέψουν.

Tags
Back to top button