Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλεξανδρούπολη: Ξαναγεννήθηκε απ’ τις στάχτες του το εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου Λουτρών με την βοήθεια των Εθνοφυλάκων

Ξαναγεννήθηκε από τις στάχτες του το εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στα Λουτρά, το οποίο είχε καταστραφεί από τις πυρκαγιές του περασμένου Αυγούστου, χάρη στην εθελοντική προσφορά των Εθνοφυλάκων της Τραϊανούπολης και με την στ΄ριξη του κόσμου. 

Η Ρουμανία ενδιαφέρεται για τον πετρελαιαγωγό Αλεξανδρούπολη-Μπουργκάς

Το Τάγμα Εθνοφυλακής Τραϊανούπολης ανέλαβε να αποκαταστήσει το εκκλησάκι που υπέστη τεράστιες ζημιές από την καταστροφικη πυρκαγιά του περασμένου Αυγούστου και ήδη οι εργασίες βρίσκονται στο τελικό στάδιο και έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί. Μάλιστα έχει γίνει ακόμα καλύτερο από πριν, αφού έγινε ακόμα και ενεργειακή του θωράκιση.

Στην προσπάθεια αυτή, εκτός από την άξια πολλών συγχαρητηρίων εθελοντική δουλειά και προσφορά των εθνοφυλάκων της περιοχής, οι οποίοι με προσωπικά έξοδα και εργασία ξεκίνησαν την αποκατάσταση, συνέδραμαν και πολλοί πολίτες, τους οποίους με ανακοίνωση τους θέλησαν να ευχαριστήσουν. Όπως επισημαίνουν:

“Οι εθνοφύλακες του τάγματος μας από την πρώτη στιγμή αναλάβαμε την κατασκευή ξανά του Αγίου Γεωργίου με προσωπικά έξοδα και εργασία. Στην πορεία όμως υπήρχε η συνδρομή του κόσμου που μας βοήθησε ο καθένας όπως μπορούσε. Ευχαριστούμε όλον τον κόσμο για την βοήθεια και για την προσφορά του.

Στόχος είναι να κρατήσουμε τις αξίες μας, τα ιδανικά μας,και τον τόπο μας για αυτόν είμαστε εδώ, για αυτόν θα προσπαθούμε και θα πολεμήσουμε.”

Tags
Back to top button