Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ακιντζί: Δεν θα ξεκινήσουμε διαπραγματεύσεις από εκεί που μείναμε

Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί είπε σήμερα πως δεν θα πρέπει να λέγεται ότι οι διαπραγματεύσεις για την επίλυση του Κυπριακού θα ξεκινήσουν από το σημείο που έμειναν στο Κραν Μοντανά.
Ο Μουσταφά Ακιντζί είπε πως αν αρχίσει μια νέα διαδικασία μέσα από μια νέα συναντίληψη, τίποτε δεν θα είναι το ίδιο. «Η παλιά διαδικασία έχει κλείσει. Ανήκει στο παρελθόν. Πέρασαν πενήντα χρόνια από το 1968 με αυτό το πλαίσιο» υποστήριξε και πρόσθεσε ότι δεν μπορεί να οδηγήσει πουθενά μια διαδικασία ανοιχτού τέλους.
Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης μετέβη στην Κωνσταντινούπολη για να συμμετάσχει στις εργασίες της 21ης Ευρωασιατικής Οικονομικής Συνόδου, στο πλαίσιο της οποία θα εκφωνήσει ομιλία αύριο.
Στις δηλώσεις του είπε ακόμα ότι έχει καλέσει σε συνάντηση τους αρχηγούς των «κοινοβουλευτικών» κομμάτων την Παρασκευή το πρωί για να αξιολογήσουν την κατάσταση πριν από το δείπνο με τον Κύπριο Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη της 16ης Απριλίου.
Σε ό,τι αφορά το δείπνο, είπε ότι θα γίνει ανταλλαγή απόψεων για να διαπιστωθεί εάν υπάρχει βούληση για τη δημιουργία κοινού μέλλοντος, αν υπάρχει κοινό όραμα και αν συμφωνούν στη διαδικασία. «Θέλουμε να κατανοήσουμε αλλά και να εξηγήσουμε» είπε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης και εξέφρασε την άποψη ότι ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας αισθάνεται το ίδιο.

Tags
Back to top button