Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αχ. Γκίκας: «Ελέγξιμα ως στιγμής τα εισαγόμενα κρούσματα του κορονοϊού»

Ο καθηγητής  Εσωτερικής Παθολογίας και Μολυσματικών Ασθενειών της Ιατρικής Σχολής  του Πανεπιστημίου Κρήτης , συντονιστής των κλινικών Covid-19 της Κρήτης, μιλώντας στον 98.4 σημείωσε ότι είναι αυτονόητη η ύπαρξη κρουσμάτων από την στιγμή που η χώρα άνοιξε για τον τουρισμό, αλλά το κρίσιμο είναι εδώ ο αριθμός και η ροή διασποράς που για την ώρα δείχνει να είναι απολύτως ελέγξιμη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο κ. Γκίκας τόνισε ότι η αποστασιοποίηση  και η χρήση μάσκας, σε συνδυασμό με τα μέτρα ατομικής υγιεινής , είναι η ασφαλέστερη οδός αντιμετώπισης ανεξέλεγκτων καταστάσεων ειδικά σε συγκεντρώσεις πληθυσμού όπως τα πανηγύρια, όπου μαζί με την παρουσία εξωγενών πληθυσμών η όποια ιχνηλάτηση είναι περίπου αδιανόητη, ενώ χωρίς τις απαραίτητες κοινωνικές αποστάσεις η διασπορά του ιού θα είναι περίπου αυτό-εκπληρούμενη προφητεία.

 

Tags
Back to top button