Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
X-Files

Αινιγματικό άρθρο του Forbes: Η προεδρία του Ντ.Τραμπ θα τελειώσει την ημέρα του κομήτη

Την ημέρα του κομήτη, στις 14 Δεκεμβρίου θα τελειώσει η προεδρία Ντόναλντ Τραμπ, υποστηρίζει το Forbes. Για να τεκμηριώσει τον τίτλο του το αμερικανικό περιοδικό αναφέρει ότι τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου εκτός από την επίσημη ανακήρυξη του Τζόε Μπάιντεν ως νέου προώρου των ΗΠΑ θα παρατηρηθεί μια «βροχή» μετεωριτών ενώ λίγη ώρα αργότερα το σκοτάδι θα σκεπάσει τη νότια Αμερική εξαιτίας μιας έκλειψης του Ήλιου. Είναι άγνωστο εάν ο Τραμπ συμμερίζεται την άποψη του Forbes, αλλά για πολλούς η κρίσιμη ημέρα του 2020 δεν θα είναι η 14η αλλά η 21η Δεκεμβρίου όπου μετά από 800 και πλέον έτη Δίας και Κρόνος θα βρεθούν μαζί (σύζευξη) στον ουρανό.
Tags
Back to top button