Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγρότες από τα Ιωάννινα απέκλεισαν τον λιμάνι της Ηγουμενίτσας

Αγρότες από το νομό Ιωαννίνων μετά την απόφαση της Επιτροπής Αγώνα των γεωργοκτηνοπτηνοτροφικών οργανώσεων βρέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής  στην Ηγουμενίτσα και μαζί με τους συναδέλφους τους στη Θεσπρωτία προχώρησαν στον αποκλεισμό του λιμανιού, σύμφωνα με το epirus-tv-news

Αύριο οι αγρότες από τα Ιωάννινα θα αποκλείσουν με τα αγροτικά τους οχήματα την παλιά Ε.Ο Ιωαννίνων Κοζάνης στον κόμβο Καλπακίου .

Αγρότες: Κλείνουν επ’ αόριστον την ΕΟ Θεσσαλονίκης - Μουδανιών από αύριο

Σημειώνεται πως και οι αγρότες στην Ήπειρο αποφάσισαν να κλιμακώσουν τον αγώνα τους καθώς θεωρούν ότι οι κυβερνητικές εξαγγελίες δεν έχουν ουσιαστικό αντίκρισμα ενώ απευθύνουν και κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στο μεγάλο συλλαλητήριο την ερχόμενη Τρίτη στην Αθήνα.

Την ίδια ώρα, κινητοποίηση στο Λούρο με αποκλεισμό του δρόμου πραγματοποίησαν αγρότες και κτηνοτρόφοι του Νομού Πρέβεζας. Οι αγρότες βρίσκονται στο ίδιο σημείο εδώ και μέρες διαμαρτυρόμενοι για τα προβλήματα του κλάδου. 

Το βράδυ της Παρασκευής σε ένδειξη διαμαρτυρίας τοποθέτησαν δέματα με χορτάρι και τριφύλλι στην κεντρική νησίδα του δρόμου και στην συνέχεια τους έβαλαν φωτιά.

Tags
Back to top button