Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άγριος βασανισμός κτηνοτρόφου στο Ρέθυμνο: Πώς του έκοψε τη γλώσσα ο δράστης

Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη βάναυση επίθεση που δέχθηκε ο 69χρονος κτηνοτρόφος στο ποιμνιοστάσιο του στο Βιλανδρέδο Ρεθύμνου.

Από την πρώτη στιγμή οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ περίμεναν την εξέταση του ιατροδικαστή στον 69χρονο, προκειμένου να διαπιστωθεί, πώς έκοψε ο δράστης κομμάτι της γλώσσας του. Σύμφωνα με πηγές του cretalive.gr, η γλώσσα του 69χρονου κόπηκε με αιχμηρό αντικείμενο, ωστόσο δεν μπορεί ακόμη να προσδιοριστεί, αν ο δράστης χρησιμοποίησε μαχαίρι ή ψαλίδι. Το θύμα φέρει βαθύ, εγκάρσιο τραύμα και έχει αποκοπεί τμήμα της γλώσσας από το κύριο σώμα του οργάνου. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι το κομμάτι αυτό δεν αποκόπηκε πλήρως, αλλά κρεμόταν από τη γλώσσα του 69χρονου.

Το τραύμα αυτό είναι ιδιαίτερα οδυνηρό και προκαλεί μεγάλη αιμορραγία λόγω των πολλών αγγείων. Οι γιατροί προχώρησαν σε συρραφή της γλώσσας του κτηνοτρόφου, ωστόσο εκτιμάται, ότι μπορεί να αποκατασταθεί και να είναι και πάλι λειτουργική στο μέλλον, καθώς πρόκειται για ένα ανθρώπινο όργανο που «δένει» ευκολότερα σε σχέση με άλλα. Η μαφιόζικη αυτή επίθεση και ιδιαίτερα το κόψιμο της γλώσσας του θύματος, είναι ένα πρωτοφανές περιστατικό για τα αστυνομικά και τα ιατροδικαστικά δεδομένα της Κρήτης και όχι μόνο και προκαλεί αποτροπιασμό. Υπενθυμίζεται πως ο 69χρονος που εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ αποσωληνώθηκε.

 

Tags
Back to top button