Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγρίνιο: Νεαρός απειλεί να αυτοκτονήσει πηδώντας από ταράτσα (φωτο)

Αναστάτωση έχει προκληθεί την τελευταία ώρα στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου στο Αγρίνιο, καθώς ένας νεαρός άνδρας έχει ανέβει σε ταράτσα πολυκατοικίας απειλώντας ότι θα αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για ένα νεαρό αγνώστων στοιχείων, ο οποίος φέρεται ότι έχει εκφράσει την πρόθεσή του να βάλει τέλος στη ζωή του, πηδώντας στο κενό από τον πέμπτο όροφο (ταράτσα).

Πανικόβλητοι, οι συγγενείς του νεαρού ειδοποίησαν την αστυνομία και στο σημείο έχουν σπεύσει περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ καθώς και όχημα της Πυροσβεστικής.


Σύμφωνα με την ίδια πηγή, στην πολυκατοικία του Αγίου Δημητρίου μεταβαίνει ειδικός διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να έρθει σε επικοινωνία με τον νεαρό που φέρεται ότι προτίθεται να αυτοκτονήσει.

Ο νεαρός, πριν από λίγο άρχισε να βρίζει τους αστυνομικούς που βρίσκονται στην περιοχή.

Στη συνέχεια φάνηκε να «σηκώνει» το κινητό του τηλέφωνο, συνομιλώντας με κάποιον άγνωστο.
Οι αστυνομικοί, αυτή την ώρα, απομακρύνουν τους περίοικους που έχουν συγκεντρωθεί κάτω από την πολυκατοικία.

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια που οδήγησαν το νεαρό σε αυτή την απειλή αυτοκτονίας.

Tags
Back to top button