Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Άγνωστοι βανδάλισαν την Πλατεία Συντάγματος – Έγράψαν συνθήματα κατά του αγώνα για την Μακεδονία

Λίγες ώρες πριν την μεγάλη συγκέντρωση για την υπεράσπιση της Μακεδονίας, άγνωστη προχώρησαν σε βανδαλισμό της Πλατείας Συντάγματος γράφοντας συνθήματα ενάντια στον Εθνικό Αγώνα.

Οι άγνωστοι έγραψαν συνθήματα σε όλη την πλατεία.

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους πρώτους διαδηλωτές που βρέθηκαν στην πλατεία Συντάγματος καθώς σε όλη την έκτασή της είχαν γραφτεί συνθήματα από αντεξουσιαστές.

Η εκτίμηση που υπάρχει είναι ότι οι άγνωστοι βρήκαν την ευκαιρία να γράψουν τα συνθήματα τα ξημερώματα της Κυριακής, λίγες ώρες πριν το μεγάλο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία.

Οι άγνωστοι έγραψαν, μεταξύ άλλων, «οι εθνικές ιδέες γεννούν νεκροταφεία» και «Σε Ελλάδα-Τουρκία-Μακεδονία ο εχθρός είναι τα Κράτη, Αφεντικά και Πατριαρχία».

Όπως ανέφεραν επιχειρηματίες από το Σύνταγμα στην πλατεία τα ξημερώματα δεν υπήρχε αστυνόμευση

Tags
Back to top button