Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγνοείται 60χρονος Γερμανός που είχε πάει για πεζοπορία στα Χανιά

Χθες απόγευμα Παρασκευής συναγερμός σήμανε στις Αρχές καθώς εξαφανίστηκε 60χρονος Γερμανός που έκανε πεζοπορία στα Χανιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας είχε πάει για πεζοπορία μαζί με τις δύο κόρες του από τη Σούγια προς την παραλία της Τρυπητής όταν κάποια στιγμή χωρίστηκαν.

Όταν οι κόρες του επέστρεψαν, διαπίστωσαν ότι ο άνδρας δεν εμφανιζόταν και έτσι κάλεσαν τις αρχές.

Αμέσως στήθηκε μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του άνδρα.


Αυτή την ώρα οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ στην επιχείρηση εντοπισμού του άνδρα συνδράμουν δυνάμεις της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, της ΕΜΑΚ, δύο drone, ένα από Ηράκλειο και ένα από Χανιά καθώς και εθελοντές.

Tags
Back to top button