Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άγνοια δηλώνει ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ για τις διακοπές ρεύματος στην Αττική (ηχητικό)

«Δεν ξέρω περί τίνος πρόκειται, γιατί οι βλάβες μπορούν να συμβαίνουν ανά την επικράτεια για διάφορους λόγους, αλλά τώρα προσπαθούμε να το συνδυάσουμε με τον καύσωνα», δήλωσε στον Realfm 97,8 και τον Μάνο Νιφλή ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, Γιώργος Αδαμίδης απαντώντας σε ερώτηση για την κατάσταση που επικρατεί στο δίκτυο μετά από πολλά τηλεφωνήματα ακροατών για διακοπές ρεύματος σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

«Δεν έχουμε πρόβλημα με την επάρκεια του συστήματος, άρα αυτές οι διακοπές ρεύματος είναι μεμονωμένες και θα πρέπει να δω σε ποιες περιοχές είναι για να σας πω ακριβώς τι συμβαίνει», είπε επίσης ο κ. Αδαμίδης.

«Η ζήτηση είναι αυξημένη έχοντας ξεπεράσει τα 9.500 μεγαβάτ, μιλάμε, δηλαδή, για επίπεδα προ κρίσης, ωστόσο το σύστημα έχει την αντίστοιχη εφεδρεία και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και ούτε θα υπάρξει ακόμη και το βράδυ που η χρήση θα φθάσει στην κορύφωση της», σημείωσε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ.

«Άρα ότι και αν έχει συμβεί σε οποιαδήποτε περιοχή, δεν έχει να κάνει με την επάρκεια του συστήματος, μπορεί να είναι οτιδήποτε άλλο», συμπλήρωσε ο κ. Αδαμίδης.

Ακούστε το ηχητικό:

Tags
Back to top button