Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άγιοι Ανάργυροι: «Χειριστικός ο 39χρονος» – Οι γνωματεύσεις των ψυχιάτρων

Όλα έγιναν λίγο μετά τα μεσάνυχτα, με τον δολοφόνο να επιχειρεί να αυτοκτονήσει μέσα στην τουαλέτα του κελιού του που βρίσκεται στην πέμπτη πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού. Οι φύλακες τον εντόπισαν στις 12 και 25.

«Κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας μου εντόπισα τον κρατούμενο σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, με αυτοσχέδια θηλιά επιδέσμου την οποία είχε στηρίξει σε βίδα. Άμεσα ειδοποίησα τον υπαρχιφύλακα της βάρδιας όποιος μετέβη στην πτέρυγα μαζί με τους διαθέσιμους υπαρχιφύλακες της βάρδιας οι οποίοι οδήγησαν το κρατούμενο για πρώτες βοήθειες στο Νοσοκομείο Κρατουμένων Κορυδαλλού», ανέφερε σωφρονιστικός υπάλληλος των φυλακών Κορυδαλλού.

Ο 39χρονος μεταφέρθηκε στο Αττικόν, όπου νοσηλεύεται στην εντατική.

Οι γνωματεύσεις των ψυχιάτρων

Αποκαλυπτικές είναι οι γνωματεύσεις των ψυχιάτρων, οι οποίοι αναφέρουν ότι ο 39χρονος δεν χρήζει άμεσης μεταφοράς στο ψυχιατρείο, ενώ γίνεται λόγος για χειριστικές συμπεριφορές.

Παρασκευή, 5 Απριλίου

«Ασθενής 38 ετών ήρεμος συνεργάσιμος, διατηρεί βλεμματική επαφή και απαντά με σαφήνεια στις ερωτήσεις. Σχετικά προσανατολισμένος χωροχρονικά. Δεν αναφέρονται διαταραχές αντίληψης και ψευδαισθήσεις. Δεν ελέγχονται σοβαρές γνωστικές διαταραχές, πλην μιας επιλεκτικής αμνησίας (δεν θυμάται τι συνέβη, θυμάται όμως ότι ξύπνησε στο ασθενοφόρο)».

«Δεδομένης της κλινικής του εικόνας και λαμβάνοντας υπόψη ότι λαμβάνει ψυχιατρική φαρμακευτική αγωγή, δεν χρήζει μεταφοράς άμεσης στο Ψυχιατρείο Κρατουμένων Κορυδαλλού».

Σάββατο, 6 Απριλίου

«Σταθερή κλινική εικόνα. Λαμβάνει ψυχιατρική φαρμακευτική αγωγή. Δεν αναφέρει ενεργό, αυτοκτονικό ιδεασμό. Πρόβλεψη παρορμητικών χειριστικών συμπεριφορών. Συνέχιση της παραμονής του στο Κατάστημα Κρατουμένων Κορυδαλλού υπό συνθήκες αυξημένης επίβλεψης».

 

Tags
Back to top button