Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Αγιασμός στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου για την έναρξη του νέου εκκλησιαστικού έτους

Με την ευκαιρία της εορτής τής Ινδίκτου, δηλαδή της αρχής του νέου εκκλησιαστικού έτους, τελέστηκε αγιασμός το πρωί τής Τρίτης 1ης Σεπτεμβρίου 2020, στο γραφείο τού Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Κύπρου από τον Πρωτοσύγκελλο τής Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αρχιμ. Ιωάννη Ιωάννου, στην παρουσία τού Μακαριωτάτου, των Επισκόπων Καρπασίας κ. Χριστοφόρου, Μεσαορίας κ. Γρηγορίου και Νιτρίας κ. Νικοδήμου και των λοιπών ενδημούντων κληρικών και υπαλλήλων τής Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απευθυνόμενος προς τους παρευρισκομένους, ο Μακαριώτατος επισήμανε πως: «Με ανανεωμένες τις δυνάμεις μας, ξεκούραστοι από τις θερινές διακοπές, οφείλουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στον λαό μας, που έχει τόσες ανάγκες, ειδικά αυτή την περίοδο. Είναι θετικό το γεγονός ότι ο κυπριακός λαός προσβλέπει στην Εκκλησία και περιμένει απ’ αυτήν την ανταπόκριση. Αυτό που θέλω να προσέξουμε όλοι μας είναι η αγάπη προς όλους. Όλους να τους βλέπουμε ως εικόνες τού Θεού και να είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να τους αναπαύσουμε. Καλή και ευλογημένη νέα χρονιά».

Στο τέλος, υπάλληλοι που άγουν σήμερα τα ονομαστήριά τους προσέφεραν κεραστικό σε όλους.

Tags
Back to top button