Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγία Βαρβάρα: Εισβολή της ΕΛ.ΑΣ σε «κατάστημα πώλησης ναρκωτικών»

Για την υπόθεση συνελήφθησαν -4- άτομα, ενώ στη δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνονται ακόμα -2-, που –κατά περίπτωση- κατηγορούνται για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, απείθεια, πλαστογραφία, αποδοχή προϊόντων εγκλήματος και παράβαση του νόμου περί των όπλων του Τελωνειακού Κώδικα.

Προηγήθηκε κατάλληλη αξιολόγηση πληροφοριακών δεδομένων, από την αξιοποίηση των οποίων και με παράλληλη εφαρμογή ειδικών ανακριτικών ενεργειών, διακριβώθηκε ότι τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης χρησιμοποιούν οίκημα στην Αγία Βαρβάρα, το οποίο λειτουργούσαν ως «κατάστημα πώλησης ναρκωτικών» σε ουσιοεξαρτημένα άτομα.

Στο πλαίσιο αυτό, πρωινές ώρες της Τρίτης, 31 Οκτωβρίου 2023, αφού εντοπίσθηκαν δύο μέλη της οργάνωσης να εισέρχονται στο οίκημα, πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση με τη συνδρομή αστυνομικών της ομάδας Ο.Π.Κ.Ε. και ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου.

Μάλιστα κατά την επιχείρηση οι αστυνομικοί προέβησαν σε χρήση ειδικών εργαλείων για τη διάνοιξη ενισχυμένης μεταλλικής πόρτας μεγάλου πάχους που βρισκόταν στο ισόγειο του οικήματος, καθώς μέλος της οργάνωσης χρησιμοποίησε σόμπα για να κάψει ναρκωτικές ουσίες και λοιπά αντικείμενα, που σχετίζονταν με την παράνομη δράση τους.

Μάθιου Πέρι: Τι έδειξε η αρχική τοξικολογική εξέταση - Δεν βρέθηκαν ίχνη από ναρκωτικά

Από τις έρευνες στους χώρους συνελήφθησαν τα δύο μέλη της οργάνωσης καθώς και ένα ακόμη άτομο, ενώ ακολούθησε επιχείρηση σε ακόμα μία σχετιζόμενη οικία στην ίδια περιοχή, όπου συνελήφθη επιπλέον ένα άτομο.

Συνολικά, από τις έρευνες, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

3 συσκευασίες αλουμινόχαρτου με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 8,2 γραμμαρίων,
Αυτοσχέδιο τσιγάρο με κάνναβη και καπνό βάρους 1,2 γραμμαρίων,
3 απανθρακωμένα συμπαγή κομμάτια άγνωστης ουσίας, βάρους 185 γραμμαρίων, ένα από τα οποία είχε έντονη οσμή κατεργασμένης κάνναβης (τύπου σοκολάτα),
2 τρίφτες και υλικά αυτοσχέδιων συσκευασιών,
Καμένη ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και ζυγαριά με ελάχιστη μονάδα μέτρησης το 1 γραμμάριο,
καταγραφικό κλειστού κυκλώματος επιτήρησης χώρων και 5 κάμερες,
2 κινητά τηλέφωνα,
Κάλυκες, βολίδες και φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων,
Πλήθος απομιμητικών προϊόντων,
Κυνηγετικό όπλο, το οποίο εξακριβώθηκε ότι ήταν κλεμμένο,
Πλήθος κυνηγετικών φυσιγγίων 12 cal,
65 ευρώ και σιδερογροθιά

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή, όπου 3 από αυτούς παραπέμφθηκαν στον αρμόδιο Ανακριτή, ενώ ο έτερος στο αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών.

Tags
Back to top button