Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Αγγλία: Aλλαγές στο ιδιοκτησιακό καθεστώς φέρνει η απόπειρα... αντάρτικου κατά της UEFA

Μετά τις φωνές των οπαδών και των παλαιμάχων έρχεται και η αγγλική κυβέρνηση να αντιδράσει στην κίνηση των έξι ομάδων της χώρας για την ESL.

Πώς; Ουσιαστικά προανήγγειλε «πόλεμο» στις ιδιοκτησίες τους, καθώς ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης τόνισε ότι πλέον θα εξετασθεί σε νέες βάσεις, έχοντας στο μυαλό τα όσα συνέβησαν με την European Super League, το νομοθετικό πλαίσιο για τα ιδιοκτησιακά καθεστώτα των συλλόγων της χώρας.

«Δεν θα τους επιτρέψουμε να μας πάρουν το εθνικό μας άθλημα για να κερδίσουν χρήματα», ήταν η ατάκα του Όλιβερ Ντάουντεν, ο γραμματέας της κυβέρνησης ο οποίος έδωσε συνέχεια σε δηλώσεις του πρωθυπουργού για το ζήτημα αυτό.

«Είναι πολύ σημαντικό να μη το δούμε όλο αυτό σαν το τέλος μιας διαδικασίας. Αυτό που πρέπει να τονιστεί, περισσότερο από ποτέ, είναι η ανάγκη να δούμε το ποδόσφαιρο, τις ιδιοκτησίες των ομάδων, τα οικονομικά τους, και τα δικαιώματα που έχουν σε αυτές σε ένα ευρύτερο πλαίσιο», ανέφερε ο Ντάουντεν.

Είναι ξεκάθαρο μετά και από τα λόγια αυτά ότι η αγγλική κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να θεσπίσει ένα νέο πλαίσιο για το ιδιοκτησιακό καθεστώς στις αγγλικές ομάδες, τα δικαιώματα που έχουν αυτές στη διοίκηση των ομάδων θέτοντας ξεκάθαρες «κόκκινες» γραμμές.

«Συναντήθηκα με τον πρόεδρο της UEFA την Δευτέρα. Ήμασταν απόλυτοι και αποφασίσαμε να μην μας πάρουν το εθνικό μας παιχνίδι για χάρη του κέρδους, το οποίο αποτελεί μεγάλο μέρος της εθνικής μας κληρονομιάς, όπως τα μουσεία μας, τα θέατρά μας, οι ναοί μας και ως κυβέρνηση θα κάνουμε οτιδήποτε για να το προστατέψουμε», τόνισε.

Tags
Back to top button