Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Άφησαν με τα εσώρουχα 7χρονο κοριτσάκι γιατί το σχολείο δεν ενέκρινε το φόρεμά της

Ένα επτάχρονο κορίτσι από την Petah Tikva έπρεπε να παραμείνει στην μελέτη με τα εσώρουχα και ένα πουκάμισο αφού αναγκάστηκε να βγάλει το αμάνικο καλοκαιρινό της φόρεμα.
Μέσα στο θερμό κύμα, το Petah Tikva, που βρίσκεται λίγα μίλια ανατολικά του Τελ Αβίβ, είχε θερμοκρασία 40 ° C.

«Σοκαρίστηκα, δεν μπορούσα να το πιστέψω», είπε η μητέρα του κοριτσιού στο Ynet. «Είδα την κόρη μου και είδα πώς τα παιδιά γελούσαν», συνέχισε. «Ρώτησα τη δασκάλα γιατί το έκανε αυτό, οπότε είπε ότι τα αμάνικα φορέματα απαγορεύονται από τον κώδικα του σχολείου», είπε. «Και το να φοράς μόνο εσώρουχα είναι εντάξει;» της απάντησα»

Σύμφωνα με τη μητέρα, το κορίτσι τραυματίστηκε ψυχικά και αρνείται να επιστρέψει στο σχολείο. «Το κορίτσι έχει προβλήματα γλώσσας. Μιλάει κυρίως ρωσικά και έχει σοβαρές δυσκολίες με τα εβραϊκά », είπε στο Ynet.
«Η δασκάλα γνωρίζει το γλωσσικό εμπόδιο και ακόμα δεν έκανε την προσπάθεια να της εξηγήσει τι ήταν λάθος. Είναι μια εύθραυστη μικρή πριγκίπισσα. Δεν αξίζει να αντιμετωπιστεί με αυτόν τον τρόπο », είπε η μητέρα. «Πιστεύω ότι υπάρχει ρατσισμός ενάντια στους Ρώσους [στο Ισραήλ].»

«Υπάρχει ο «ενδυματολογικός κώδικας που σου ταιριάζει». Ένα κορίτσι αναγκάστηκε να περιπλανηθεί φορώντας εσώρουχα μια ολόκληρη μέρα, επειδή οι ενήλικες που έπρεπε να τη βλέπουν είδαν εκτεθειμένα τα χέρια. Μια επτάχρονη», είπε η φεμινιστική ΜΚΟ Kulan.

«Θυμηθείτε αυτό την επόμενη φορά που θα συνομιλήσετε για ρούχα που δεν σέβονται τον φορέα τους», συνέχισε η ΜΚΟ. «Δεν πρόκειται ποτέ για τα ρούχα, για έλεγχο, ταπείνωση και ντροπή».

Ο δήμαρχος της Πέτα Τίκβα Ράμι Γκρίνμπεργκ δήλωσε ότι ο δήμος της πόλης θα εξετάσει το συμβάν.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Παιδείας, "οι ενδυματολογικοί κώδικες βρίσκονται υπό την εξουσία και την ευθύνη των διευθυντών του σχολείου. Τούτου λεχθέντος, το υπουργείο λυπάται για το περιστατικό και προσθέτει ότι υπήρχε δυνατότητα για να ενεργήσει με περισσότερη συμπόνια. Ως εκ τούτου, το ζήτημα διευκρινίστηκε σε μια συνομιλία με τον διευθυντή του σχολείου. "

Tags
Back to top button